Юрген Клоп потаен за бъдещето на Мамаду Сако

от Валентин Апостолов | петък, 03 февруари 2017 | 10:26

Мамаду Сако

Мениджърът на „Ливърпул“ Юрген Клоп отказа да даде отговор дали Мамаду Сако има бъдеще в тима на мърсисайдци, след като централният защитник се присъедини към „Кристъл Палас“ под наем в края на сезона.

Сако беше замразен на скамейката, след като беше изпратен вкъщи заради проблеми с дисциплината по време на предсезонното турне на „Ливърпул“ в Съединените щати, и не игра в нито един мач преди трансфера си в посока „Селхърст Парк“.

Очаква се 26-годишният футболист да напусне „Анфийлд“ през лятото, но Юрген Клоп сподели, че много неща могат да се променят до началото на трансферния прозорец.

Клоп сподели пред журналистите: „Ако трябва да дам съвет на Мама, ще го направя лично, не пред камерите.“

„Кой знае какво може да се случи след половин година? Ние вече видяхме какво може да стане за един месец, а имаме още пет месеца. Той трябва да се концентрира върху работата си за „Палас“, а ние трябва да се концентрираме върху работата си тук.“

„В момента той играе под наем и все още има договор с „Ливърпул“, но това не означава, че сега разговаряме по темата. Това е решение на този етап и ще решим какво ще правим, когато получим нови впечатления.“

Сако може да направи дебют за „Кристъл Палас“ в събота срещу „Съндърланд“.

Трябва ли „Ливърпул“ да запази Мамаду Сако през лятото?

Да.
Не.

SurveyMaker

КоментариВашият коментар

Последвай ни: