„Ливърпул“ водят в надпреварата за Еден Азар

от журналист.бг | вторник, 01 ноември 2011 | 07:21

image
Феновете на "Ливърпул" ще бъдат доволни от изказването на Еден Азар, че футболистът е готов за ново предизвикателство.
 
Мърсисайдци наблюдават от много време насам 20-годишния атакуващ полузащитник, който може да играе и като крило. Разговорите между представители от "Анфийлд", агентите на играча и "Лил" продължават от месеци насам.
 
"Ливърпул" ще трябва да се преборят с няколко европейски отбора за подписа на играча, както и да заплатят доста солидна сума за Азар.
 
Еден Азар сподели: "Готов съм да мина в следващото ниво с някой голям клуб."
 
"Няма да напусна през януари. Ще бъде глупаво да го направя. Но това е моят последен сезон в "Лил"."
 
"Останах в "Лил" този сезон, защото трябваше още да се доказвам и да работя върху някои неща. Но сега съм готов. Чувствам се способен да заиграя в друга държава."
 
"Искам да играя навън. Не искам да се присъединя към някой съперник на "Лил" във Франция. Ще бъде нелогично решение. Феновете няма да ме разберат."
 
Футболният директор на "Ливърпул" Деймиън Комоли се опита да привлече на Азар на "Анфийлд" през лятото, но до трансфер така и не се стигна.
 
Източници на "Отбор.bg", близки до "Анфийлд", твърдят, че Комоли все още преговаря за Азар, и което е още по-важно за "червените", представителите на белгийския футболист продължават да водят разговори с английския отбор.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: