Камбала кацна в компанията на булонката София

от журналист.бг | сряда, 22 септември 2010 | 07:56

image
Голямата трансферна бомба на баскетболното ни лято – бивщият център на "Реал Мадрид" Каспарс Камбала, който през новия сезон ще защитава цветовете на "Лукойл Академик", кацна у нас с необичайна дружка. Освен съпругата Джесика, компания на 206-сантиметровия здравеняк у нас ще прави любимата му булонка, която съвпадение или не, носи името София. Латвиецът пристигна от Лас Вегас, като на родната аерогара, носещата аналогично на кучето му име, демонстрира сериозна доза самочувствие.
 
"Тук съм, защото знам, че отивам в клуб, в който хората наистина правят много за баскетбола. Така че дойдох, за да видя каква е ситуацията. Миналата година бях в Русия, където тази игра също има много почитатели. Аз се чувствам много добре именно в такава среда. Мога да гарантирам, че моят престой тук ще бъде сериозно предизвикателство за всички, които се изправят срещу нас", заяви Камбала, който освен с баскетбол се занимава и с бокс.
 
Очаква се днес шампионите да подпишат с още един чужденец – 193-сантиметровия гард от САЩ Брандън Хийт, с което да приключи и селекцията им.
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: