Хикс и Жилет отново в съда, ще съдят „Ливърпул“

от журналист.бг | сряда, 09 февруари 2011 | 04:42

image
Бившите собственици на "Ливърпул" Том Хикс и Джордж Жилет се завръщат днес във Висшия съд на Англия и Уелс, за да се опитат да вдигнат забраната, наложена им през миналия октомври, да съдят новите собственици на клуба – "Роял Банк ъф Скотлунд" и сър Мартин Броутън.
 
Изслушването ще бъде пред съдията Джъстис Флойд, който миналата година даде зелена светлина за продажбата на "Ливърпул". Мистър Флойд попречи на Хикс и Жилет да заведат дело за 1,6 милиарда паунда в Далас, което щеше да спре сделката.
 
Живеещият в Тексас адвокат Том Мелшаймър каза: "Делото няма да приключи на това изслушване и може да отнеме време, докато се стигне до решение. Готови сме да представим нашата гледна точка в съда."
 
Говорителят на банката Майкъл Страхън каза: "Съдат заяви миналата година, че исканията на Хикс и Жилет са "нереалистични и обидни". "Роял Банк ъф Скотлънд" твърдо ще се противопостави на всички бъдещи искания."
 
Говорителят на Мартин Броутън отказа коментар.
 
В същото време бившият треньор на "Ливърпул" Рафаел Бенитес даде интервю на Дан Уокър за "Би Би Си".
 
Пълното интервю може да бъде гледано в блога на Уокър – http://www.bbc.co.uk/blogs/danwalker/2011/02/chess-loving_benitez_lays_out.html

КоментариВашият коментар

Последвай ни: