Взаимоотношенията между Рой Ходжсън и Фернандо Торес обтегнати

от журналист.бг | неделя, 03 октомври 2010 | 11:57

image
Появи се информация в английската преса, че Рой Ходжсън е под голямо напрежение.
 
Мениджърът на "Ливърпул" е "отчаян", след като е споделил пред приятели, че му трябват шестима нови футболисти, за да направи клуба способен да се съревновава отново за големи отличия.
 
Според слуховете Ходжсън не е доволен от играта на водещите футболисти в клуба. Твърди се, че Рой Ходжсън и Фернандо Торес не съумяват да работят заедно.
 
Журналистът на "Нюз ъв дъ уърлд" Нийл Аштън пише: "Футболистите на "Ливърпул" искат да играят атакуващ футбол, такава е културата в клуба, докато Рой Ходжсън иска неговия отбор да играе на контра-атаки."
 
"Взаимоотношенията между Ходжсън и Торес са вече обтегнати, световният шампион все още не е възприел напълно новите методи на мениджъра."
 
Близък до Ходжсън приятел споделя: "Притесняваме се за Рой, той не е същият човек."
 
"Миналата година той надхвърли всички очаквания. Ходжсън не обича хората да го критикуват и да поставят под съмнение неговите методи на работа."
 
"Все още е твърде рано да се твърди, че той вече съжалява, че е поел клуба, но тепърва му става ясно колко трудна ще е неговата задача. Той не е човек, който се отказва лесно, и ще продължи." 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: