Рой Ходжсън твърди, че Фернандо Торес се чувства щастлив в “Ливърпул”

от журналист.бг | понеделник, 27 септември 2010 | 01:41

image
Мениджърът на “Ливърпул” Рой Ходжсън отрече твърденията, че Фернандо Торес няма желание да се раздава за клуба, след като испанският нападател беше критикуван след последната си поява за мърсисайдци.
 
Пред национала на Испания се откриха твърде малко възможности за отбелязване на гол по време на мача между “Бирмингам” и “Ливърпул”, игран в неделя, и завършил при нулево равенство.
 
Торес отбеляза три гола в последните два мача за клуба и националния отбор, но това не попречи да се появят спекулации, че испанският нападател вече съжалява, че е останал на “Анфийлд”.
 
Бившият капитан на “Ливърпул” Джейми Реднап критикува играта на Торес срещу “Бирмингам” и изказа мнение, че играчът е обезсърчен.
 
Ходжсън побърза да отхвърли тези твърдения: “Разбира се, че Торес не е обезсърчен. Критиката е нещо, с което трябва да живеем”.
 
“Очакванията към нас са големи и всеки се интересува какво се случва с клуба.”
 
“Медиите ни обръщат голямо внимание и всичко се разглежда под микроскоп, включително и представянето на играчите.”
 
“Фернандо Торес няма проблем с това. Той е отличен играч. Той се отнася много отговорно към играта си за клуба и е напълно съсредоточен.”
 
“Според мен хората правят голяма грешка, като се опитват да преценят емоционалното състояние на даден играч само като гледат как играе цял мач.”
 
“Трябва да си много добър психолог, за да можеш да направиш това.”
 
“Дори аз не мога по играта да преценя даден футболист в какво емоционално състояние се намира.”
 
Репортаж от срещата "Бирмингам" – "Ливърпул" може да видите тук:
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: