„Нитцер Еб“ направиха дебют на отдавна изгубеното видео на сингъла си от 1985-а „So Bright So Strong“

от Валентин Апостолов | събота, 13 октомври 2018 | 03:07

Нитцер Еб

„Нитцер Еб“ направиха дебют на видеото на своя сингъл от 1985-а година „So Bright So Strong“, което досега не беше виждало бял свят. Видеото е заснето първоначално през 1983-а или 1984-а година от първия мениджър на групата Крис Пайпър. Видеото, което не е с особено добро качество, показва Бон Харис, Дъглъс Маккарти и тогавашния барабанист на групата Дейвид Гуудей.

„So Bright So Strong“ е заснето в обор близо до Челмсфорд в Обединеното кралство. Синхронизацията на аудиото е била направена на два видеокасетофона, което не е много лесно.

В края на октомври ще излезе нов бокс сет на „Нитцер Еб“, който ще се казва „1982-2010“ и ще включва десет плочи. Това е първият път, когато всички пет албума на групата за „Гефън“ и „Мют“ ще бъдат събрани на едно място.

Дъглас МакКарти и Бон Харис ще съберат отново „Нитцер Еб“ след прекъсване от 2010-а година насам. Групата вече обяви няколко европейски дати от турнето, като се очакват още в близко бъдеще. Маккарти и Харис ще бъдат придружени на сцената от оригиналните членове на групата Дейвид Гуудей и Саймън Грейнджър. Това ще е първият път, когато тези четирима основатели на групата ще свирят от 1987-а година насам.

Видеото на „So Bright So Strong“ може да гледате тук:

КоментариВашият коментар

Последвай ни: