Мениджърът на „Ливърпул“ даде своето мнение за играта на отбора

от журналист.бг | четвъртък, 08 март 2012 | 07:56

image

Загубата от “Арсенал” в последния кръг от Премиърлийг доказа факта, че червените създават множество положения, но не успяват да вкарат съответния брой голове. Загубата от “топчиите” бе сериозен удар по амбициите на мърсисайдци за класиране в топ 4. В момента “Ливърпул” е на цели 10 точки от четвъртата позиция, която се заема именно от лондончани, и повечето хора смятат, че точно яловото нападение е причината за това.
Червените са вкарали само 30 гола в досегашните си 26 мача и е цяло чудо, че с такъв актив те все още са в борбата за европейските турнири. Мениджърът на отбора Кени Далглиш заяви, че отборът играе както той иска и просто понякога е нужно да се спечели по грозен начин, отколкото да се загуби ефектно.
“Ние се опитваме да играем по начина, по който тренираме, и съм сигурен, че скоро това ще ни даде резултат. Загубата от “Арсенал” бе много болезнена и разочароваща, но след като седнахме и анализирахме двубоя, не видяхме нищо погрешно в играта на момчетата. Отборът игра силно и положи страхотни усилия срещу един качествен състав. Вярно е, че изпуснахме няколко положения, но ако продължаваме така, скоро ще започнем да печелим срещу най-силните отбори в Европа” – сподели Далглиш.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: