„Ливърпул“ и „Нюкасъл“ обсъждат трансфер

от журналист.бг | събота, 06 април 2013 | 08:15

image

Отборите на "Ливърпул" и "Нюкасъл" водят разговори за възможността Анди Керъл да се завърне в североизточна Англия през лятото.

Мениджърът на "червените" Брендън Роджърс се интересува от подписа на Хатем Бен Арфа и официални лица на "Ливърпул" са предложили да разменят Керъл за френския национал.

26-годишното крило страда от контузия в сухожилието и се появиха слухове, че може би трябва да бъде опериран.

Мениджърът на "свраките" Алън Пардю се надява, че играчът може да се завърне в игра до края на сезона.

Пардю каза преди няколко дена: "Оптимисти сме, че той може да играе за нас отново преди края на сезона."

"Той е страхотен играч на това ниво. Той е нашият Суарес – този играч, който може да направи от нищо нещо в оспорван двубой."

"Той е фантастичен играч, има прекрасна техника и има необходимите психически качества да стане един от най-добрите играчи в света. Той иска това. Това е неговата цел и ще направя всичко възможно, за да му помогна."

В същото време според източник, близък до "Нюкасъл", мястото на Алън Пардю начело на "свраките" съвсем не е сигурно. Президентът на клуба Майк Ашли смята, че Пардю носи повече негативи, отколкото позитиви на клуба.

Източникът сподели, че ако Ашли реши да смени Пардю, неговата основна цел ще бъде Рафаел Бенитес. Бенитес вече е казал на своя агент, че би провел разговори с Ашли във връзка с това да застане начело на "Нюкасъл".

КоментариВашият коментар

Последвай ни: