Ексклузивно: „Ливърпул“ с официална оферта за Адам Лалана

от журналист.бг | понеделник, 12 май 2014 | 04:05

image

Футболен клуб "Ливърпул" направи официална оферта за капитана на "Саутхемптън" Адам Лалана

Трансферният прозорец във "Висшата лига" отвори в полунощ английско време и "червените" веднага поискаха атакуващия полузащитник.

Твърди се, че "Ливърпул" са успели да договорят личните условия с агента на Лалана, но до този момент "Саутхемптън" не са дали разрешение на мърсисайдци да преговаря официално с английския национал.

Източник на "Отбор.bg" потвърди информацията на английските медии за официалното запитване.

Той сподели: "Да, "Ливърпул" наистина направиха оферта за Лалана. Личните условия няма да са проблем и футболистът иска да играе на "Анфийлд". Надяваме се, че ще има обратна връзка до утре."

Източникът сподели, че Брендън Роджърс е бил ядосан на пресконференцията, че е бил попитан за интереса към Лалана. Мениджърът на "Ливърпул" е дискутирал темата неофициално с журналисти преди предаването. Роджърс се притеснява, че това може да накара конкурентите на “Ливърпул” да се включат сериозно в наддаването.

Източникът добави: "Брендън не остана доволен, че беше попитан за Лалана на пресконференцията, след като помоли подобни въпроси да бъдат пропуснати. Част от доверието между мениджъра и журналистите беше нарушено."

Друг източник на сайта каза, че официалните лица на "Саутхемптън" и "Ливърпул" имат среща днес. Смята се, че "светците" искат първоначално 75% от сумата.

"Ливърпул.Опература.Инфо" съобщи за сериозния интерес към Лалана още в началото на април.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: