Дирк Каут: Искам да остана на „Анфийлд“, но той няма да ме пуска на терена

от журналист.бг | вторник, 15 май 2012 | 09:23

image

Дирк Каут сподели, че иска да остане на "Анфийлд", но изглежда, че ще бъде принуден да напусне, тъй като не попада в плановете на Кени Далглиш.

Мениджърът на "Ливърпул" предпочита да пуска Стюърт Даунинг и Джордан Хендерсън за сметка на холандския национал и това очевидно наранява 31-годишния футболист, който знае, че кариерата му е към своя край.

Каут каза: "Нямам чувството, че този мениджър ще ме избира в отбора всяка седмица."

"Нямам илюзии, че ще играя всяка седмица. Но знам, че съм достатъчно добър, за да играя за "Ливърпул" всяка седмица."

"Дълбоко в моето сърце аз искам да остана в "Ливърпул"."

"Фактът, че водих разговори с "Фейенорд" показва, че искам да играя, но поради много причини в момента разликата между двата отбора е твърде голяма."

"Ако се бях върнал в Холандия, трябваше да получавам 80% по-малко, отколкото получавам сега в "Ливърпул". Ако си на 35-36 години, знаеш, че кариерата ти е на привършване. Но аз съм на 31 години и съм в разцвета на силите си. Мога да играя още две-три години на най-високо равнище."

"Все още имам амбицията и здравето да се състезавам с най-добрите – с клуб в голямо първенство или в голям отбор с амбиции в Европа."

Според източник на "Отбор.bg" Дирк Каут е получил оферта от Китай. Американските собственици предпочитат той да бъде продаден в азиатската държава."

Очаква се също така два или три клуба да наддават за Анди Керъл, като "Нюкасъл" е един от тях.

Същият източник сподели, че отборът на "Стоук Сити" се интересува от Джонджо Шелви и Фланаган и се очаква да направят оферта за тях през лятото.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: