Боаш и Далглиш – последни сведения

от журналист.бг | събота, 30 април 2011 | 09:09

image
Според източници на "Отбор.bg" собствениците на "Ливърпул" "Фенуей Спортс Груп" отново са имали среща с представителите на мениджъра на "Порто" Андре Вилаш Боаш, но не във връзка с това португалецът да наследи Кени Далглиш през лятото.
 
Американските собственици са разговаряли няколко пъти с агента на Боаш, откакто закупиха клуба. Твърди се, че "Фенуей Спортс Груп" са разговаряли и директно с треньора на "Порто".
 
Президентът на португалския клуб Пинто да Коста знае за интереса на "Ливърпул" към Боаш и е много разтревожен, че мърсисайдци може да направят оферта през лятото. Но по всичко изглежда, че "Ливърпул" в момента просто се опитват да поддържат приятелските взаимоотношения.
 
Според информация, получена от екипа на "Отбор.bg", американците ще обявят новия договор на Далглиш в края на сезона, освен ако не решат друго и го съобщят по-рано.
 
Източник, близък до "Анфийлд", сподели: "Йън Айре затвърди приятелските взаимоотношения на клуба с мениджъра на "Порто". Няма нищо планирано засега, просто това е умен ход от страна на "Фенуей". Имаше разговори между двете страни, нищо повече. "Ливърпул" разговаря с представителите на Боаш тези дни."
 
"Това по никакъв начин не цели да подкопае позицията на Кени в клуба. Той знаеше за интереса на "Ливърпул" към Боаш още преди да поеме клуба."
 
"Позицията ще бъде дадена на Кени. Всички документи са готови за подпис. През последната седмица бяха договорени още няколко точки от договора. Няма да има никакви проблеми с условията на сделката."
 
""Фенуей" искат да спазят своето първоначално решение да обявят назначението в края на сезона."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: