Журналист на „Скай“ за бъдещите трансферни планове на „Ливърпул“: Няма да има „галактикос“ на „Анфийлд“ това лято

от Валентин Апостолов | сряда, 17 юли 2019 | 10:29

Филипе Коутиньо

Журналистът на „Скай Спортс“ Каве Солекол сподели своята информация за плановете на „Ливърпул“ през летния трансферен прозорец след успешната миналогодишна кампания на Юрген Клоп.

След триумфа в Европа през миналия сезон е разумно да се предположи, че мърсисайдци имат достатъчно средства за подкрепления през това лято.

След напускането на Алберто Морено и Даниел Стъридж Юрген Клоп може би смята, че са нужни едно-две попълнения, които да балансират отбора.

През това лято отборът на „Ливърпул“ е свързван с различни звезди, но клубът все още не е привлякал футболисти от голям калибър, а предсезонната подготовка вече започна.

Каве Солекол сподели какво е чул от своите източници, като журналистът на „Скай Спортс“ твърди, че макар да има нови играчи на „Анфийлд“, те няма да са знакови трансфери.

Ако се вярва на Солекол, клубът не преследва „галактикос“ на този етап:

„Информацията, която имаме от нашите репортери в Ливърпул, е, че „Ливърпул“ няма да привличат „галактикос“ през това лято.“

„Това, от което може би ще имат нужда, са резервен ляв бек, тъй като Морено напусна, резервен десен бек, ако Натаниел Клайн напусне, и може би резервен вратар, ако Симон Миньоле напусне.“

„Има много “ако” или “но”, но няма да има „галактикос“ за „Ливърпул“ през това лято.“

Според достоверни източници на „Отбор.bg“, мениджърът на „Ливърпул“ Юрген Клоп има подготвени две сделки, но изчаква търпеливо, преди да ги приключи, тъй като смята, че двете сделки не са финансово изгодни. Филипе Коутиньо представлява трета опция за Клоп.

Източник, близък до „Анфийлд“, сподели: „Коутиньо дълбоко съжалява, че напусна „Ливърпул“. Ако „Ливърпул“ успеят да се договорят с „Барселона“, той ще се завърне на „Анфийлд“.“

„В момента изглежда, че мениджърът е фокусиран върху други опции, и ако сметките излизат, нещата може да се случат.“

„Може да се каже, че мениджърът има трима играчи (Коутиньо е един от тях), които биха се възползвали веднага от възможността да дойдат, но както стана ясно от случая с Матейс де Лигт, не е достатъчно само да искаш. Разходът трябва да бъде оправдан от гледна точка на мениджъра.“

„Няма истина в това, че „Ливърпул“ иска да подпише с Коутиньо, Коутиньо е този, който иска да подпише с „Ливърпул“.“

Ако си фен на „Ливърпул“, искаш ли Филипе Коутиньо обратно на „Анфийлд“?
Да.
Не.
Created with Quiz Maker

КоментариВашият коментар

Последвай ни: