Ясен Петров: Иво Иванов ще играе срещу „Славия“

от журналист.бг | събота, 06 ноември 2010 | 02:32

image
Старши-треньорът на "Левски" Ясен Петров заяви, че бранителя Иво Иванов, който си вкара нещастен автогол в мача "Лил", ще играе в столичното дерби със "Славия".
 
"Имаме кадрови проблеми, но не се оплакваме. Длъжни сме да се справим със "Славия", да вземем своето в този мач, с хората, с които разполагаме. Нямаме право да се оплакваме, това не е практика при нас", каза Петров.
 
"Имаше много емоции в четвъртък и нямаме време дори да се оттърсим от тях, защото ни предстои поредната голяма битка, която е изключително важна за "Левски". Продължаваме да се борим за целта си да станем шампиони", допълни той.
 
"Акалски има проблеми след един удар при едно единоборство, но мисля че ще бъде на линия. Данчо Милиев има спазъм и днес тренираше по-леко, но се надявам и той да бъде добре", каза още Петров.
 
"Иво Иванов ще играе срещу "Славия". Не мога да го виня изобщо за този автогол, такива неща се случват и на най-добрите футболисти и в най-добрите отбори. Иво е много важен футболист в нашия отбор, излиза и ще играе. Нека критиките да бъдат насочени към мен, а не към Иво. Аз съм човекът, който трябва да поеме негативните критики, а не никой друг, защото аз съм треньорът", категоричен бе треньорът на Левски.
 
"Смятам, че правим всичко по силите си за най-доброто на отбора и също така смея да твърдя, че хубавите неща от страна на нашия отбор са много повече и много по-стойностни, отколкото лошите неща. Позитивите в "Левски" са много повече, отколкото негативите", убеден е Петров.
 
"Виждате, че от четвъртък до днес е толкова малко времето, а трябва вече да се настроим на вълна български футбол. Срещаме един отбор, който ще бъде изключително амбициран срещу нас и ще се опита да постигне победата. Знаете, че аз никога не коментирам противниците, това е част от нашето поведение. Едно мога да кажа – само позитивни неща за отбора на "Славия". Те ще се опитат да вземат максимума от срещата, знаем какво ни очаква, и ние също отиваме да спечелим двубоя. Смятам, че срещу "Славия" трябва да покажем същата агресия, каквато показахме и срещу Лил", завърши Петров.
 
 Автогола на Иво Иванов срещу "Лил" може да видите тук:
 
 
По материали на БГНЕС

КоментариВашият коментар

Последвай ни: