Ян Тиерсен пусна видео с новата си песен „Koad“, в която участва шведската певица Анна фон Хаусволф

от Валентин Апостолов | сряда, 26 декември 2018 | 10:59

Ян Тиерсен

Ян Тиерсен издаде „Koad“, която е най-новата песен от неговия предстоящ десети албум „All“, който ще излезе на 15-и февруари.

Може да гледате видеото тук:

„Koad“ включва вокалите на шведската певица Анна фон Хаусволф и съдържа записи, направени в гората със секвои в Девън, намираща се зад колежа „Шумахер“, който е една от водещите институции в изучаването на екологията. Колежът „Шумахер“ е оказал важно влияние над албума, като е оформил водещата тема в „All“ – екология, околна среда и нашата връзка с природата.

„All“ е първият албум, който е записан в „Дъ Ескал“ – новото студио, заведение и обществен център на Тиерсен, създадено в изоставена дискотека на остров Уесан, намиращ се в Келтско море между Бретан и Корнуол, който е домът на Ян Тиерсен в последните 15 години.

Албумът е миксиран и продуциран от Ян Тиерсен и Гарет Джоунс и включва записи, направени навън в Бретан, Девън и изваденото от експлоатация летище в Берлин „Темпелхоф“. „All“ включва няколко гост вокалисти и е изпят предимно на бретонски език. Освен Анна фон Хаусволф, която издаде „Dead Magic“ през тази година, в албума участват още Олавур Якупсон, който сътрудничи в „Erc’h“, и бретонските певци и музиканти Денез Прижан („Gwennilied“), Емили Тиерсен и Гаел Кериен.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: