„Wire“ възраждат неиздаван материал от 1979-1980 за новия си албум „Change Becomes Us“

от журналист.бг | неделя, 09 декември 2012 | 10:46

image

Английските пост-пънк легенди "Wire" съобщиха тази седмица, че ще издадат своя четвърти пореден албум, след като се събраха отново. Албумът ще бъде 13-и в дискографията на групата и ще излезе следващия март.

Албумът ще излезе на 25-и март чрез собствения лейбъл на групата "Пинк Флаг" и вече може да бъде поръчан в най-различни варианти, в зависимост от това колко са склонни да платят феновете. Албумът ще се продава заедно с тениска, новата книга за "Wire" на Уилсън Нийт "Read & Burn: A Book About Wire" и срещу 1100 паунда заедно с китара, на която е свирил Колин Нюман ("Eastwood Airline Seafoam Guitar").

Групата, която в момента се състои от основните членове на групата Колин Нюман, Греъм Люис и Роберт, както и новия китарист Мат Симс, е започнала работа по албума през април в Уелс с надеждата, че ще могат да принесат колкото може повече енергия в записите от турнето през 2011 година.

Групата заяви в имейл, изпратен на феновете: "Албумът "Change Becomes Us" започна като проучване на неиздаден материал, оригинално записван през 1979-1980 година. Някои части от този материал съществуват само като набързо направени скечове за еднократно изпълнение. Материалът беше подложен на взискателния процес на записване на "Wire" по време на турнето и в студиото и се разви съвсем естествено до един очарователен хибрид. Освободени от историческите си корени, песните просто се появиха! Повечето хора, които са чули новия албум, споделят, че албумът е наистина свеж."

Списък на песните:

"Wire", "Change Becomes Us"

1. “Doubles & Trebles”
2. “Keep Exhaling”
3. “Adore Your Island”
4. “Re-invent Your Second Wheel”
5. “Stealth Of A Stork”
6. “B/W Silence”
7. “Time Lock Fog”
8. “Magic Bullet”
9. “Eels Sang”
10. “Love Bends”
11. “As We Go”
12. “& Much Besides”
13. “Attractive Space”

Чуйте сингъла "A Question Of Degree", излязъл на 8-и юни 1979 година, тук:

КоментариВашият коментар

Последвай ни: