Винс Кларк и Мартин Гор ще издадат EP през декември под името „VCMG“

от журналист.бг | неделя, 27 ноември 2011 | 10:53

image
От "Mute" дадоха първите детайли за съвместния албум на основателите на "Депеш Мод" Винс Кларк и Мартин Гор.
 
Албумът ще бъде предшестван от няколко EP-та.
 
Първото EP се казва "Spock" и ще включва ремикси от "Edit-Select" (Tony Scott), Regis, DVS1 и XOQ (другото име на "Überzone / Q").
 
"Spock" ще излезе на 30 ноември ексклузивно през "Beatport", на 13 декември ще бъде налично за сваляне от всички по-големи сайтове за продажба на музика, а на 20 декември ще излезе 12-инчовата версия.
 
Кларк и Гор записаха албума в техните лични студиа, като са комуникирали чрез имейл и са си изпращали файлове, докато всичко е било готово. Двамата се срещнаха през май в Лондон на фестивала "Mute Short Circuit".
 
Ето какво споделя Винс Кларк за това как е започнал да работи с Мартин Гор: "Слушах много минималистична денс музика напоследък и бях заинтригуван от звуците, които чух. Разбрах, че ми трябва сътрудник. Така че се сетих да попитам Мартин."
 
Мартин Гор потвърди думите на Кларк: "Получих съвсем изненадващо имейл от Винс, в който той пишеше: "Искам да направя техно албум. Искаш ли да участваш? Без напрежение, без крайни срокове." Аз се съгласих."
 
Все още неозаглавеният албум ще излезе в началото на 2012 година и е продуциран от Винс Кларк и Мартин Гор. Той е миксиран от калифорнийския музикант Überzone / Q.
 
Spock – Album version
Spock – Edit Select Remix
Spock – Regis Remix
Spock – DVS1 Voyage Home Remix
Spock – XOQ Remix
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: