Видео: „Ню Ордър“ се събират отново в Брюксел, Джилиан Джилбърт се завръща отново в групата след 10 години

от журналист.бг | вторник, 18 октомври 2011 | 09:47

image
Легендарната английска група "Ню Ордър" се събра отново вчера вечерта в Брюксел, Белгия, за своя първи концерт от пет години насам. Това е първият от двата планирани европейски благотворителни концерта на групата, която е без басиста Питър Хук, но с Джилиан Джилбърт за първи от десет години насам.
 
Групата, състояща се от Бърнард Съмнър, Стивън Морис, Джилиан Джилбърт, китариста на "Ню Ордър" от началото на новия век Фил Кънингъм и басиста на "Bad Lieutenant" Том Чапмън, изпълниха 15 песни, обхващащи цялата им кариера, в "Ancienne Belgique". Списъкът от песни включваше любими песни на феновете от ранната кариера на групата – “Ceremony,” “586,” “Temptation” и “Love Vigilantes”, както и по-скорошни сингли като "Regret", "Crystal" и "Krafty". Групата завърши концерта си с песента на "Джой Дивижън" "Love Will Tear Us Apart".
 
Групата ще свири тази вечер в Париж. Двата благотворителни концерта са в подкрепа на дългогодишния сътрудник на групата и видео-продуцент Майкъл Шамбърг, който се бори с тежко заболяване.
 
"Ню Ордър", "Ancienne Belgique", Брюксел, Белгия – 17.10.2011
 
1. “Elegia”
2. “Crystal”
3. “Regret”
4. “Ceremony”
5. “Age of Consent”
6. “Love Vigilantes”
7. “Krafty”
8. “1963″
9. “Bizarre Love Triangle”
10. “True Faith”
11. “586″
12. “The Perfect Kiss”
13. “Temptation”
 
14. “Blue Monday”
 
15. “Love Will Tear Us Apart”
 
 
 
 
 
 
 
 
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: