„Уилямс Ф1“ с нови попълнения

от журналист.бг | сряда, 15 януари 2014 | 11:59

image

Отборът на "Уилямс" продължи с подновяването на своя инженерен екип, след като привлече нови трима служители преди новия сезон във "Формула 1".

Базираният в Гроув тим иска да промени представянето си в положителна посока, след като преминаха през още един разочароващ сезон през изминалата година.

Тимът привлече още трима служители от своите съперници на пистата, след като преди Коледа наеха специалисти по аеродинамика от "Ред Бул" и "Лотус".

Якоб Андреасен идва от "Форс Индия" и ще стане шеф на инженерните операции в отбора.

Крейт Уилсън поема ролята на управител на отдела, който се занимава с динамиката на автомобила и идва от "Мерцедес".

Род Нелсън, работил преди това в "Лотус", ще бъде шеф на качествения контрол в тима.

Техническият директор на отбора Пат Саймъндс, който дойде от "Маруся" през изминалата година, смята, че новите попълнения ще помогнат на отбора да постигне своите цели.

Той сподели: "Отборът на "Уилямс" влага всичките си усилия да повиши своята конкурентоспособност през следващите сезони и новите назначения са част от нашата агресивна програма за наемане на най-добрите специалисти в областта."

"Ние искаме нашите талантливи служители да се развиват и да покажат своите способности на лидерски позиции в отбора. Нашият тим от инженери изглежда много силен за следващия сезон и аз съм развълнуван от това, което можем да постигнем заедно."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: