„Уилямс Ф1“ разкриха „Генуърт“ като нов спонсор

от журналист.бг | събота, 15 февруари 2014 | 09:58

image

Отборът на "Уилямс" от "Формула 1" потвърди в сряда, че е подписал дългогодишен договор със застрахователната компания "Генуърт" за спонсорство.

Като част от тази сделка пилотите на "Уилямс" ще носят състезателни комбинезони с логото на компанията, новият болид "FW36" ще има отличителните белези на "Генуърт" на спойлера си, а инициалите на застрахователната компания ще стоят и на дрехите, носени от персонала на отбора.

Сър Франк Уилямс сподели: "Доволен съм да приветствам компания от ранга на "Генуърт" в отбора от сезон 2014."

"Ние споделяме еднакви ценности като стремеж към отлични постижения и почтеност във всичко, което правим. Ние очакваме с нетърпение да започнем съвместната си работа, която да бъде от полза за компанията при участието й в отбора на "Уилямс" и "Формула 1"."

"Генуърт" е компания от "Форчън 500", специализира в животозастраховане и е основана през 1871 година.

В същото време сайтът "autosport.com" сподели информацията, че в въпрос на време "Уилямс" да обявят "Мартини" за своя официален спонсор на името на отбора.

За сътрудничеството между "Уилямс" и "Мартини" "Отбор.bg" писа в края на януари. То ще доведе до пълна промяна на дизайна на колата.

"Мартини" е провела преговори с отбори като "Макларън" и "Ферари", но накрая е преценила, че възможността отборът на "Уилямс" да се казва "Уилямс Мартини Рейсинг" е твърде добра, за да бъде пропусната.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: