Трансферна цел на „Ливърпул“ посъветвана да не преминава на „Анфийлд“

от журналист.бг | сряда, 26 декември 2012 | 03:51

image

Ветеранът на "Блекпул" Кевин Филипс посъветва младия футболист Томас Инс да остане в клуба и да не преминава в голям отбор толкова рано.

Това съобщава английският сайт "Блекпул Газет".

Филипс каза: "Трябва да си припомните, че Том играе на добро ниво едва от година насам. Той беше невероятен миналата Коледа и от тогава насам поддържа своята форма. Ако трябва да му дам съвет, бих го посъветвал да остане в "Блекпул"."

"Мисля, че трябва да остане тук и да продължи да се учи. Ако продължи да играе добре, той ще премине в голям клуб през лятото."

Кевин Филипс цитира случилото се с Чарли Адам и сподели, че Инс ще се развие по-добре, ако остане на "Блуумфийлд Роуд" до края на сезона.

Младият футболист е наблюдаван от големи клубове като "Ливърпул" и "Манчестър Юнайтед". Том Инс е син на бившия футболист на "Манчестър Юнайтед", "Интер" и "Ливърпул" Пол Инс.

20-годишният футболист определено има потенциала да играе на най-високо ниво, но остава да се види дали ще успее или ще стане един от много футболисти, които не успяват да пробият след трансфер в голям клуб.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: