Тио Уолкът иска да изравни успеха на Анри в „Арсенал“

от журналист.бг | събота, 06 ноември 2010 | 12:58

image
Крилото на "Арсенал" Тио Уолкът призна, че иска да тръгне по стъпките на Тиери Анри и да изравни успехите на французина в лондонския тим.
 
Мениджърът на "Арсенал" Арсен Венгер заяви, че Уолкът ще бъде перфектен като централен нападател, сравнявайки великолепната трансформация на Анри от крило в таран. Французинът е лидер в голмайсторската листа на "артилеристите" за всички времена с 226 гола.
 
"Гледах клипове от миналото и имах най-хубавото нещо – да тренирам и да играя с него", сподели Уолкът.
 
"Не поддържам контакт с него – той има по-важни неща на главата, но винаги ще бъде в сърцето ми. Винаги гледам към него и един ден той може да се завърне в "Арсенал". Бях късметлия да се уча от него. Ако се завърне, ще бъде страхотно за клуба. Всеки говори за нас. Ако направя и половината от това, което Анри е направил, ще бъде страхотно. Аз обаче искам да съм различен и се уча от най-добрите. Ще продължа да играя по лявото крило, но в мачове от Карлинг Къп и ФА Къп може и да получа шанс да започвам в центъра на атаката. Само времето ще покаже. Доволен съм, където и да играя", добави англичанинът, който се надява да вкара поне 15 гола през този сезон.
 
По материали на БГНЕС

Коментари



Вашият коментар

Последвай ни: