„Таймс“: „Ливърпул“ насочват своето внимание към Капело и Гуардиола

от журналист.бг | петък, 18 май 2012 | 09:19

image

Днешният брой на "Таймс" твърди, че Фабио Капело и Пеп Гуардиола са най-желаните от мърсисайдци заместници на Кени Далглиш.

Журналистът зад тези твърдения е Тони Барет. Той заяви в своя "Туитър" акаунт, че неговата информация е подкрепена от факти, но в същото време се съмнява, че някоя от двете сделки може да се осъществи.

В същото време "Уигън" са разрешили на футболен клуб "Ливърпул" да преговаря с техния мениджър Роберто Мартинес.

Английският вестник "Дъ Телеграф" пише, че "Ливърпул" правят реорганизация в клуба, която ще доведе отново до засилване на испанското влияние в отбора. Мениджърът на резервите Пеп Сегура се готви да поеме техническа позиция в първия тим на "червените", като в същото време клубът иска да привлече бившия спортен директор на "Барселона" Чики Бегиристайн.

Клубът се подготвя да се срещне с мениджъри, които току-що са започнали своята професионална кариера.

Във връзката с ролята на спортен директор в отбора, управляващият директор на "Ливърпул" заяви: "През следващите две седмици ще пристигнат нови хора, които ще помогнат на клуба да тръгне напред. Идеята е повече от един човек да занимава с нещата, които преди това бяха приоритет за Деймиън Комоли. За целта ще наемем двама или трима нови специалисти."
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: