Сусо ще струва на „Ливърпул“ 40 милиона евро

от Валентин Апостолов | вторник, 06 март 2018 | 03:23

Сусо

„Ливърпул“ ще трябва да платят на „Милан“ 40 милиона евро за Сусо, ако искат да преподпишат с 24-годишния атакуващ полузащитник.

От известно време има слухове, че мърсисайдци обмислят трансфера на испанеца, който не успя да се наложи на „Анфийлд“.

Въпреки неубедителното му представяне в Мърсисайд, много фенове на „Ливърпул“ смятаха, че Сусо трябваше да остане при „червените“, тъй като виждаха шанс да пробие, така че за тях не е изненада, че той се превърна във важен играч за „Милан“.

Играчът е наясно с проявения интерес към него, и въпреки че твърди, че е доволен където е, не отхвърли идеята да се върне отново на „Анфийлд“.

Сусо сподели наскоро: „Можех да напусна още преди да подпиша новия договор, но съм много доволен където се намирам в момента. Но все пак във футбола нищо не е вечно.“

Твърди се, че играчът има клауза за откупуване от 40 милиона евро, и ако „Ливърпул“ я задействат, ще трябва да се преборят с „Ювентус“ за неговия подпис.

Според достоверни източници, близки до „Анфийлд“, Юрген Клоп е наблюдавал Сусо, но скаутите на „Ливърпул“ са насочили своето внимание към футболисти, които са по-високо във веригата. На този етап няма информация, че „червените“ са провели разговори за Сусо.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: