Сон Хюн-мин „ще пасне идеално“ на „Ливърпул“, твърди Джеймс Пиърс

от Валентин Апостолов | вторник, 26 ноември 2019 | 12:26

Сон Хюн-мин

В сесия с въпроси и отговори за сайта „Ди Атлетик“ през изминалата седмица Джеймс Пиърс сподели пред фен на „Ливърпул“, че интересът на мърсисайдци към Сон Хюн-мин е само „слух“, въпреки че нападателят на „Тотнъм“ „ще пасне идеално“ на тима от „Анфийлд“.

Феновете на „Ливърпул“ направиха наскоро петиция онлайн с искане „Ливърпул“ да подпишат със Сон Хюн-мин, особено след като го видяха да разговаря с Фабиньо и Роберто Фирмино след приятелската среща между Бразилия и Южна Корея.

Пиърс смята, че той не е в радара на „Ливърпул“, въпреки че има всички качества, за да пасне на начина, по който Юрген Клоп атакува.

Джеймс Пиърс сподели: „Това е само слух, който се появи, след като Почетино напусна „шпорите“. Няма нищо повече на този етап. Въпреки това смятам, че Сон ще пасне идеално на „Ливърпул“.“

Сон е страхотен играч, който е бърз, пъргав и може да завършва и с двата крака, но най-големият му проблем е неговата възраст.

Следващото лято той ще стане на 28 години, а „Ливърпул“ под ръководството на „Фенуей“ просто никога не са похарчили много пари за играч, който е по-възрастен от 27 години, особено такъв, който разчита толкова много на скоростта си.

Към това трябва да се добави, че „Тотнъм“ искат абсурдно много пари за своите играчи, което си е напълно в правото на Даниел Леви.

Въпреки изказването на Джеймс Пиърс, достоверен източник на „Отбор.bg“, близък до „Анфийлд“, и споделил навремето за трансферите на Върджил ван Дайк и Алисон Бекер, каза, че „червените“ се интересуват от Сон Хюн-мин.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: