Собствениците на „Ливърпул“ обсъждат бъдещето на Брендън Роджърс

от журналист.бг | неделя, 16 ноември 2014 | 12:13

image

Според италианската медия "Тутомеркато" собствениците на "Ливърпул" от "Фенуей Спортс Груп" са започнали да обсъждат бъдещето на Брендън Роджърс като мениджър на "Ливърпул".

"Тутомеркато" твърдят, позовавайки се на свой английски източник, че Джон Хенри е недоволен от трансферния бизнес на клуба през лятото, понеже нито един от играчите не успява да се наложи на "Анфийлд".

Всички летни покупки са направени благодарение на крайното решение на Брендън Роджърс и отговорността пада върху него.

Лошият старт на сезона също накара "Фенуей" да се замислят за бъдещето на северноирландския специалист. Според "Тутомеркато" то е крайно несигурно, като дори може да зависи от това дали "Ливърпул" ще се класират сред последните 16 в "Шампионската лига", което изглежда твърде пресилено на този етап.

Информацията на "Тутомеркато" потвърждава написаното от дъщерния блог на "Отбор.bg" "Ливърпул.Опература.Инфо" още в края на октомври, че "Фенуей" са недоволни от представянето на Роджърс: http://liverpool.operatura.info/?p=2194

Появиха се дори достоверни слухове, че капитанът на "Ливърпул" Стивън Джерард и Брендън Роджърс са в конфликт заради незадоволителната форма на отбора: http://liverpool.operatura.info/?p=2227

Един от най-достоверните източници на "Отбор.bg" също сподели, че "Фенуей Спортс Груп" са започнали да се оглеждат за заместник на Роджърс, ако нещата продължат да се влошават.

Допада ли ти "Отбор.bg"?  Харесай нашата страница във "Фейсбук" на адрес https://www.facebook.com/otbor.bg.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: