Собствениците на „Ливърпул“ готови с трансферен бюджет за януари

от журналист.бг | сряда, 08 декември 2010 | 04:14

image
Според източници на "Отбор.bg" новите собственици на мърсисайдци са обещали поне 30 милиона паунда за нови подкрепления през януарския трансферен прозорец.
 
Мениджърът на червените Рой Ходжсън няма да може да инвестира тези средства само в един играч. Деймиън Комоли, заедно с няколко официални лица на "Ливърпул", ще се опитат да осъществят няколко сделки до края на месеца.
 
Източник, много близък до клуба, сподели: "Парите са тук. Това не са празни обещания. Парите са тук и могат да бъдат изхарчени."
 
"Мениджмънтът е поставил изисквания как да бъдат похарчени тези пари. Новите собственици искат да се разбере, че те не искат да купуват играчи само защото имат пари за това. Всички разходи през януари ще бъдат взети предвид през лятото."
 
"Всеки ден има срещи. Деймиън (Комоли) и Кени (Далглиш) са много активни в момента."
 
"Агентът на Стивън Тейлър Пол Стретфорд ще бъде на "Анфийлд" тази седмица, за да разгледа какво може да предложи "Ливърпул" за неговия клиент. До края на седмицата ще има разговори с Конър Уикъм, а следващата седмица – с Еден Хазард."
 
"Възможно е да се сключат няколко договора за трансфери, които да се осъществят през лятото."
 
"Агентът на Еден Хазард представи финансовите условия на своя клиент и те бяха одобрени от ръководството на клуба. Сега футболистът трябва да бъде убеден, че "Анфийлд" е правилното място за него. Не стига това, ами към него има огромен интерес, което ще затрудни трансфера."
 
"Има вероятност някои от трансферите да бъдат отложени до края на сезона – например този на Ашли Йънг. Неговият агент поддържаше постоянен контакт с Кристиян (Пърслоу) и Деймиън (Комоли) вярва, че той може да бъде закупен за много по-малко пари, отколко искат "Астън Вила". Важното е разговорите да продължат отново. Но аз очаквам съвсем скоро да има официална оферта, ако нещата не са се променили след последните разговори."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: