“Скудерия Ферари Малборо” – ревю на сезон 2010

от журналист.бг | сряда, 01 декември 2010 | 11:41

image
На 24 ноември бе публикувано и официалното ревю на сезон 2010 на “Скудерия Ферари Малборо”. Впечатление прави представянето на състезанието в Германия като “фантастичен резултат”.

“Да победиш е страхотно усещане и точно такъв е случаят с победата на Хокенхайм, особено като мисля за огромната работа, свършена от всички в Маранело, за да спечелим първото и второто място на подиума. Никой не се предаде и аз знам колко е било приятно да видят и двата автомобила на Ферари пред нашите съперници.”

Фернандо Алонсо

“Направих страхотен старт, темпото ми с най-меките гуми беше превъзходно, беше страхотно състезание. Работата през последните месеци започва да се отплаща.”

Фелипе Маса

“Искам да поздравя отбора за този фантастичен резултат, които е плод на усилията, способностите и страстта на всички ни. В последните няколко състезания видяхме, че темпото на нашите автомобили се подобрява и днес заслужихме тази награда.”

Стефано Доменикали

Ще ви спестя хвалебвствията на Лука Ди Монтедземоло и направо ще прескоча към “горещия картоф”.

“Повтарям това, което винаги съм казвал и което нашите пилоти знаят и трябва да спазват: който се състезава за “Ферари” знае, че отборът е преди всякакъв личен интерес.”

Лука Ди Монтедземоло

КоментариВашият коментар

Последвай ни: