Ще уволнят ли „Фенуей“ Далглиш? Алън Хансен споделя своето мнение

от журналист.бг | събота, 14 април 2012 | 11:11

image

След като американските собственици на "Ливърпул" уволниха Деймиън Комоли и Питър Брюкнър, Том Вернер заяви, че мястото на Кени Далглиш в клуба не е застрашено.

Подобен вот на доверие често е водел със себе си смяна на мениджъра, но легендата на мърсисайдци Алън Хансен е убеден, че Кени Далглиш ще остане мениджър на "Ливърпул" в бъдеще.

Алън Хансен сподели пред "Би Би Си": "Не мисля, че позицията на Кени Далглиш е застрашена. Той няма да си тръгне и собствениците няма да го уволнят."

Хансен остава голям почитател на Далглиш, въпреки че бившият централен защитник на "червените" също е недоволен от формата на отбора в "Премиършип":

"Глупаво е да се твърди, че формата ни в лигата е нещо друго освен разочарование. "Ливърпул" винаги трябва да се бори за титлата или да бъде в "Шампионската лига". Кени Далглиш ще бъде разочарован като всички от развитието на сезона."

"Ливърпул" заявиха в началото на сезона, че целта на отбора е да завърши в "Топ 4". Това, разбира се, няма как да се случи, като Далглиш допълнително сипа сол в раната, като изтъкна прекалено важността на "Карлинг къп" – малко отличие, което надали ще накара феновете да забравят представянето на отбора във "Висшата лига".

В същото време "ФА Къп" е важно отличие и според Хансен спечелването на тази купа ще даде още време на Кени Далглиш:

"Ако Даглиш спечели второ отличие, критиците няма какво да кажат. Но при всеки провал на клуба в турнира всички ще се нахвърлят върху мениджъра."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: