Шефове на „Ливърпул“ заминават за Франция

от журналист.бг | петък, 19 ноември 2010 | 06:16

image
Според източници на “Отбор.bg” Джон Хенри и Том Вернер ще бъдат във Франция следващата седмица на еднодневно работно посещение.
 
Твърди се, че двамата американци ще бъдат придружени от дългогодишен представител на клуба.
 
"Ливърпул" търсят в момента нов изпълнителен директор на клуба след напускането на Кристиян Пърслоу. "Отбор.bg" има информация, че ръководството на отбора размишлява и за нов треньор на мърсисайдци.
 
Знае се, че треньорът на "Порто" Андре Вилаш Боаш е един от сериозните кандидати за мястото на Рой Ходжсън.
 
Франк Рийкард също попада в полезрението на "Ливърпул". Неговият агент има желание Рийкард да премине на "Анфийлд". По-рано тази седмица той получи важен и положителен отговор от страна на червените, което доведе до изключително покачване на залаганията в негова полза.
 
"Ню Ингланд Спортс Венчърс" се опитват да намерят мениджър, който да остане за дълго в отбора. Те не искат да уволнят Рой Ходжсън по средата на сезона, тъй като това може да разкрие намеренията им. Те по-скоро биха предпочели Ходжсън да запази достойнството си и да напусне сам, като каже, че неговото назначение е било временно.
 
В същото време "Отбор.bg" разбра за вас, че Дарън Бърджес е бил порицан от "Ливърпул" на вътрешна среща заради избухването му в "Twitter" по повод контузията на Стивън Джерард.
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: