Шаби Алонсо: Винаги ще остана „червен“

от журналист.бг | вторник, 05 април 2011 | 10:43

image
Шаби Алонсо разкри, че все още обича бившия си клуб и има желанието да възпита своя тригодишен син като фен на "Ливърпул".
 
Испанският полузащитник се завърна в своята родна страна, но твърди, че остава фен на "Ливърпул".
 
Алонсо каза: "Аз все още съм фен на "Ливърпул", и ще остана такъв завинаги."
 
"Всичко, което преживях с този клуб, е все още в сърцето ми. Уважението и любовта, която имах към феновете, са все още същите."
 
"Надявам се, че ще успея да обясня на моя син колко специален клуб е "Ливърпул". Той беше роден в града, и ще го посещава отново в бъдеще."
 
Много неща се промениха в клуба, след като Алонсо напусна "Анфийлд" в посока "Реал Мадрид" за 30 милиона паунда през 2009 година. Смениха се двама нови мениджъри, а "Ливърпул" има вече нови собственици – "Фенуей Спортс Груп".
 
Едно от първите неща, които американците направиха, беше да назначат Кени Далглиш за треньор на "червените", което доведе до значително подобрение на играта на отбора.
 
29-годишният испански национал продължи: "Мисля, че отборът възвърна своето самочувствие на терена и въпреки че бяха отстранени от "Лига Европа", тяхната форма във Висшата лига се подобри."
 
"Те могат да изградят конкурентен отбор, особено сега, след като отново има стабилност в клуба. Вече могат да помислят за спортната страна на футбола и да си направят план за следващите години."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: