Сделката за Снайдер може да се осъществи до два дена

от журналист.бг | сряда, 10 август 2011 | 10:03

image
Според Дейвид Мадок от "Мирър", Уесли Снайдер ще разбере своето бъдеще до 48 часа, след като неговият трансфер в "Манчестър Юнайтед" е все по-близо от вчера насам.
 
Холандският полузащитник трябваше да проведе разговори в Лондон с "червените дяволи" в четвъртък след приятелската среща между Англия и Холандия на "Уембли".
 
Но отлагането на срещата поради бунтовете ускори процеса, като днес 27-годишният футболист ще говори със своя клуб "Интер Милано", за да поиска разрешение да преговаря с "Манчестър Юнайтед".
 
Снайдер подсказа тази седмица, че са започнали неофициални разговори за неговия трансфер, като двата клуба са се договорили за цена около 32 милиона паунда.
 
Представители на холандския национал ще бъдат в Милано днес, за да се опитат да забързат процеса, който ще позволи на играча да излети към Англия, където да уговори новия си договор от почти 200 000 паунда на седмица.
 
"Интер" са приели факта, че Снайдер иска да напусне, и са готови да го продадат на "Юнайтед", като двата клуба са се договорили за цената чрез трети лица през изминалите седмици.
 
Журналистът на "Мирър" твърди, че Снайдер има освободен от данъци договор в Италия, което му позволява да взема до 250 000 паунда на седмица. Твърди се, че структурата на заплатите в "Манчестър Юнайтед" не позволява заплати по-високи от 180 000 паунда, така че все още има много място за преговори.
 
Клубът от "Олд Трафорд" ще се постарае да добави допълнителни бонуси към договора на играча.
 
Снайдер може да получи повече пари като рекламно лице, заради голяма популярност на "Юнайтед" в световен мащаб.
 
Също така има слухове, че "Найк", който е основният доставчик на екипите на "Манчестър Юнайтед", също може да помогне сделката да се случи, тъй като Уесли Снайдер има личен рекламен договор с американския гигант.
 
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: