Рой Ходжсън: Джо Коул има нужда от подкрепа

от журналист.бг | четвъртък, 02 декември 2010 | 11:20

image
Мениджърът на "Ливърпул" Рой Ходжсън разкри, че лятното попълнение на червените Джо Коул има нужда от подкрепа.
 
Звездата на "Ливърпул" страда от липса на увереност, въпреки че наскоро беше разкрито как Коул е получил пет милиона паунда при подписването на договора с мърсисайдци. Заплатата на бившия играч на "Челси" е 90 хиляди паунда на седмица.
 
Ходжсън каза: "Джо (Коул) не е самоуверен по принцип. Той не се чувства добре, когато нещата не се получават по неговия начин."
 
"Всеки един от клуба се опитва много старателно да го убеди, че не трябва да поема всичко върху себе си. Той има огромното желание да се нагърбва с отговорност."
 
"Понякога такъв тип играчи приемат цялата вина върху себе си и това допълнително им влияе в лоша посока. Всички в клуба, и най-вече неговите колеги от националния отбор, свършиха много добра работа, за да го убедят, че това не трябва да е така."
 
"Треньорският екип също се опитва да го окуражи."
 
"Винаги много съм внимавал, когато трябва да отговарям на въпроси за психическото състояние на даден футболист. Достатъчно трудно е да преценявам как се чувстват физически. Джо Коул иска да покаже на всички какво може."
 
"Заради позицията си Джо Коул играе в много тесни пространства и така рискът от грешка е много по-голям. Някои футболисти получават похвала само защото могат да изритат топката надалече, но това е невъзможно да се случи с Джо поради мястото му в схемата на отбора."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: