Роберто Мартинес: Отказах на „Ливърпул“

от журналист.бг | вторник, 21 август 2012 | 09:30

image

Роберто Мартинес сподели, че "Фенуей Спортс Груп" са му направили оферта да поеме "Ливърпул", но той е отказал заради взаимоотношенията си със своя президент Дейвид Уилън.

"Фенуей" и всички от ръководството на "Ливърпул" твърдят, че единственият кандидат, на когото е предлагано, е Брендън Роджърс, но Мартинес се опитва да отхвърли това твърдение.

Робърто Мартинес каза: "След пет или шест години ще се радваме на резултатите, основата за които подготвяме сега. Може дори да не съм тук."

"Но не затова останах тук, когато "Ливърпул" ми предложиха. Останах заради моя президент, който е уникален."

"Това лято седнахме и обсъдихме бъдещето на клуба. Той сподели своите идеи, аз споделих моите."

"Той знаеше, че преговарям с други клубове. Но аз удължих договора си с три години, тъй като той беше много убедителен."

"Той иска да поведе клуба към следващото ниво. Знам, че ще бъде трудно, но това ме заинтригува много."

Според запознати с делата на "Анфийлд" тук става въпрос за игра на думи. "Ливърпул" може и да са направили неофициална оферта на Мартинес, но те държат на факта, че единствено Брендън Роджърс е получил официално писмено предложение.

В същото време източници на "Отбор.bg" споделиха, че агентът на Даниел Стъридж Ник Робинсън ще бъде на "Чапъл Стрийт" тази вечер за разговори с представители на "Ливърпул".

КоментариВашият коментар

Последвай ни: