Рафаел Бенитес иска да се завърне на „Анфийлд“, разкри Джейми Карагър

от журналист.бг | понеделник, 08 декември 2014 | 12:37

image

Бившият защитник на "Ливърпул" Джейми Карагър разкри, че Рафаел Бенитес иска да се завърне в клуба от 2010 година насам.

Английският футболист игра под ръководството на Бенитес, когато испанецът беше назначен начело на "Ливърпул" през 2004 година. Заедно те спечелиха "Шампионската лига" през 2005 година и "ФА Къп" през 2006 година след драматична победа над "Уест Хам" на финала в Кардиф.

Рафаел Бенитес не успя да надгради над второто място през сезон 2008/2009 и беше уволнен от ръководството на "Ливърпул" през 2010 година.

Карагър сподели пред "Дейли Мейл", че Бенитес винаги е искал да се завърне на "Анфийлд":

"Рафа Бенитес винаги е искал да се върне в "Ливърпул", след като напусна през 2010 година. Емоциите те карат да мислиш, че ще бъде по-добре, ако се завърнеш за втори път."

В средата на ноември Бенитес подбра подходящия момент, когато позицията на Брендън Роджърс беше силно застрашена и даде интервю пред "Скай Спортс": http://liverpool.operatura.info/?p=2232

Думите на Джейми Карагър потвърждават информацията на "Отбор.bg", когато сайтът разкри в ексклузивна новина, че "Фенуей" са разговаряли с Бенитес да поеме отново "Ливърпул": http://www.otbor.bg/sportove/futbol/futbol-angliya/premiarship/livarpul/fenuey-sports-grup/keni-dalglish/ekskluzivno-fenuey-sports-grup-se-svarzvat-s-dvama-menidzhari.html

 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: