Рафа Бенитес: Отборът на Далглиш трябва да започне да играе по-добре

от журналист.бг | неделя, 18 март 2012 | 10:01

image

Бившият мениджър на "Ливърпул" Рафаел Бенитес рядко коментира събитията на "Анфийлд" заради уважението, което има към Кени Далглиш и клуба.

Въпреки това Рафа Бенитес се поотпусна малко в интервю пред "Би Би Си" и даде своето мнение за сезона на "Ливърпул" досега.

Бенитес сподели: "Те казват, че им предстои дългосрочна работа. Тази година "Ливърпул" похарчиха много пари за трансфери и според мен те трябва да се подобрят. Ще им трябва време. Те се намираха в преход, клубът започна да потъва, но сега отново работят здраво и се движат напред."

"Хубавото нещо в "Ливърпул" сега е, че те имат опции. Спомням си, че през първата година, когато дойдох, имахме за нападатели Барош, Сисе, Льо Талес и Понгол. Трябваше ни различен от тях нападател."

"Ние купихме Питър Крауч, който е различен тип играч. Той може да задържа топката, да се бори във въздуха и има друг стил на игра. Мисля, че със закупуването на Анди Керъл "Ливърпул" се опитаха да направят същото."

Бенитес призна по време на интервюто, че е обмислял да привлече Анди Керъл по време на последната си година с "Ливърпул".
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: