Пресиадо бомбардира автобуса на „Реал“ с бутилки

от журналист.бг | понеделник, 15 ноември 2010 | 04:43

image
Конфликтът между треньора на "Спортинг Хихон" Мануел Пресиадо и този на "Реал Мадрид" Жозе Моуриньо прерасна в нещо още по-сериозно, след като стана ясно, че наставникът на тима от стадион "Ел Молинон" е хвърлил бутилка по автобуса на "белия балет" след срещата между двата тима.
 
Според "Марка", Пресиадо е имал разгорещен спор с Моуриньо на паркинга на "Ел Молинон" след загубата на неговия тим от "Реал" с 0:1. Пресиадо обвини португалеца, че го е провокирал след срещата, повдигайки два пръста в знак на победа. Пресиадо възприел това като намек, че Хихон ще изпаднат в "Сегунда Дивисион" и хвърлил бутилка по автобуса на "кралския клуб", но не преценил точността си и шишето ударило друг човек, вместо първоначалната си цел.
 
Версията на "Реал" е друга. Според тях Пресиадо започнал спора, правейки груби жестове към Моуриньо, което било последвано от хвърлянето на бутилката.
 
Асистентът на Моуриньо Руи Фария пък наистина заяви, че "Спортинг" ще изпаднат.
 
Охраната на стадиона прекратила конфликта, преди да се стигне до по-сериозни последствия.
 
Отношенията между "Реал" и "Спортинг Хихон" са студени след войната на думи между Пресиадо и Моуриньо. Последният обвини наставника на Хихон, че е излязъл с отслабен състав срещу "Барселона", докато Пресиадо нарече португалеца "злодей".
 
Източник: БГНЕС

КоментариВашият коментар

Последвай ни: