Полузащитник на „Милан“ свързван с „Ливърпул“

от журналист.бг | събота, 08 декември 2012 | 02:46

image

Матьо Фламини сподели, че може да напусне "Милан" през следващото лято.

28-годишният футболист се присъедини към италианския гранд през 2008 година, но игра много малко за тях през последните два сезона. Този сезон той е започнал само в две срещи, докато миналия сезон не игра въобще.

Французинът беше близо до това да напусне клуба през лятото на 2012 година, когато не успя да се споразумее за нов договор, след като старият му изтече. Но две седмици след като той стана свободен агент, Фламини и вице-президентът на "Милан" Адриано Галиани се споразумяха за нов едногодишен договор. Бившият футболист на "Арсенал" трябваше да получава по-малка заплата според този договор.

Появиха се слухове, че заради опита му във Висшата лига "Ливърпул" и "Арсенал" наблюдават ситуацията около играча.

Френският национал каза във връзка със своето бъдеще: "В момента съм играч на "Милан" и единственото нещо, което има значение, е да завършим първата част на сезона по възможно най-добрия начин. "Марсилия"? В момента съм тук, след това ще видим."

"Във всяка кариера има трудни моменти, но това е маратон, а не спринт, така че нямам никакво намерение да се отказвам. Оставам максимално концентриран и искам да покажа на треньора, че може да разчита на мен."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: