Плановете на Деймиън Комоли за януарския трансферен прозорец

от журналист.бг | петък, 31 декември 2010 | 09:49

image
Запознат с вътрешните дела на клуба твърди, че новите собственици на мърсисайдци са осигурили пари за нови футболисти, но главните трансферни цели трябва да почакат до лятото.
 
"Деймиън (Комоли) и Рой (Ходжсън) поддържат постоянен контакт във връзка с януарския трансферен прозорец. Въпреки че някои клубове са склонни да продават, те не искат да го направят преди края на сезона."
 
"В момента е по-лесно да бъдат привлечени по-млади играчи. Има двама футболисти между 21 и 25 години, които клубът иска да привлече сега, но е трудно за "Ливърпул" да накара клубовете им да ги продадат през зимата."
 
"Рой пропусна да привлече някои от желаните от него футболисти през лятото. Тези играчи са свободни за трансфер в момента, но главната цел, откакто Деймиън Комоли дойде в клуба, е да се купуват млади играчи, които могат да започнат да играят веднага в първия тим на отбора."
 
"Приемственост е основната дума в клуба на този етап. Не е добре да бъдат привлечени футболистите, които бяха свързвани с нас през лятото, ако те няма да фигурират в плановете на мениджъра следващо лято, а и след това."
 
Източникът на "Отбор.bg" добави: "Ще има активност от страна на клуба през януарския трансферен прозорец, но само за футболисти, за които Комоли прецени, че ще бъдат полезни за "Ливърпул" в дългосрочен план."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: