Пепе Рейна предупреждава, че някои от футболистите може да напуснат „Анфийлд“

от журналист.бг | петък, 26 ноември 2010 | 02:59

image
Вратарят на "Ливърпул" Пепе Рейна каза, че ще бъде трудно за клуба да задържи звездите си през лятото, ако нещата не са подобрят до края на сезона.
 
Рейна е един от футболистите, който може да напусне. Твърди се, че Лукас, Фернандо Торес, Дирк Каут, Даниел Агер, Дани Пачеко, Раян Бабел и Глен Джонсън не са доволни от мениджъра Рой Ходжсън.
 
Испанският вратар сподели: "Ние трябва да завършим на по-добра позиция от тази, на която се намираме в момента. Необходимо е да създадем отбор, способен да се бори за отличия в следващите няколко години."
 
"Ако това не се случи, ще бъде трудно на клуба да запази звездите си."
 
"Най-вероятно ние не сме толкова силни колкото "Манчестър Сити", "Арсенал", "Манчестър Юнайтед", "Челси" и "Тотнъм". Поради тази причина трябва да изградим по-добър отбор."
 
"В момента е почти невъзможно да се съревноваваме цяло първенство, например, с “Челси”, а това е, което искам. Навсякъде в Англия има отбори, които се стараят да са на най-високо ниво. Ние трябва да направим същото, за да сме конкурентноспособни."
 
На въпроса дали "Ливърпул" може да влязат в четворката, Рейна каза: "Възможно е, защо не? Но трябва да подобрим представянето си, защото наистина това може да се окаже много, много трудно."
 
Пепе Рейна призова феновете да застанат зад Рой Ходжсън.
 
"Рафа (Бенитес) беше много обичан в Ливърпул, но вече е време феновете да подкрепят Рой Ходжсън напълно."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: