Пепе Рейна няма да бъде продаден евтино на „Арсенал“

от журналист.бг | събота, 15 декември 2012 | 01:04

image

Според източници, близки до "Ливърпул", клубът е казал на представителите на Пепе Рейна, че испанският вратар няма да бъде продаден евтино на "Арсенал".

Твърди се, че агентът на Пепе Рейна и официални лица на "Ливърпул" са разговаряли в началото на седмицата заради интереса на "артилеристите" към вратаря на мърсисайдци и несигурността около това дали Рейна влиза в плановете на Брендън Роджърс.

Мениджърът на мърсисайдци постави под съмнение формата на Рейна и неговата отдаденост за каузата на клуба и това не се хареса на испанския национал, който, ако се вярва на слуховете, не е доволен от назначаването на Роджърс вместо бившия мениджър на "червените" Рафаел Бенитес.

Взаимоотношенията между двамата са били "много хладни", но през изминалите седмици Роджърс и Рейна са разговаряли неофициално и са изгладили своите различия. След това Брендън Роджърс започна да хвали изявите на вратаря и обяви, че той не се продава.

Роджърс каза: "Той отслабна, изглежда свеж, отпочинал и тренира допълнително. Това е много голяма стъпка за него в положителна посока и той е отдаден на каузата."

Източник, близък до агента на Мишел Ворм и Джо Алън, твърди, че вратарят на "Бирмингам" Джак Бътлънд е кандидат да замести директно Пепе Рейна, тъй като според него испанският вратар ще бъде продаден през януари и през лятото.

Източникът споделя още: "Брендън (Роджърс) каза на агента на Рейна, че няма да продаде неговия клиент на клуб от Висшата лига, освен ако не е за твърде голяма сума. Също така "Ливърпул" няма да подпише с Мишел Ворм от "Суонзи", в това съм сигурен."

Източник: "Копток"
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: