Официално изявление на „Манчестър Сити“ във връзка с Карлос Тевес

от журналист.бг | неделя, 12 декември 2010 | 12:36

image
Официалният сайт на отбора mcfc.co.uk публикува официалната позиция на клуба във връзка с молбата на футболиста да бъде обявен за трансфер:
 
"С разочарование трябва да съобщим на нашите фенове, че Карлос Тевес наистина връчи писмена молба за трансфер. Също така трябва да кажем, че молбата му беше отхвърлена.
 
Роберто Манчини, както и целият клуб, са показвали и ще показват разбиране към личните проблеми на Карлос, включително и към факта, че неговото семейство е далече от него. Тъй като нямаше възможност да играе в резултат от срещата с "Болтън", Карлос помоли да бъде освободен, за да може да отиде да види семейството си. Роберто Манчини одобри молбата му.
 
Писмената молба за трансфер е в рязък контраст с изказванията на Карлос в публичното пространство. Много е важно да се отбележи, че през последните месеци клубът получи няколко искания от страна на представители на Карлос за подобряване на договора му. Също така беше получена молба срокът на неговия договор да бъде увеличен с още една година.
 
Според официалната политика на "Манчестър Сити" договорите на играчите не се обсъждат по време на сезона, и поради тази причина тези искания бяха отхвърлени. До края на петгодишния договор на Карлос остават три години и половина, като той е най-високо платеният играч на клуба.
 
Клубът ще остане фокусиран върху предстоящите игри в очертаващия се като много обещаващ сезон, въпреки нeуместната и нежелана постъпка на Карлос. Оставяме вратата широко отворена пред него, ако иска да бъде включен в игра."
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: