Обиждат Рахийм Стърлинг, че е гей

от журналист.бг | вторник, 23 октомври 2012 | 07:20

image

Интернет тролове нападнаха младата звезда на "Ливърпул" Рахийм Стърлинг с обиди, че е гей.

Крилото на "Ливърпул" беше подложен на редица подигравки за личния си живот, след като проби в първия тим на клуба. Сега троловете обвиняват Стърлинг, че е гей и че връзката му с Шана Ан Роуз е фалшива.

Рахийм Стърлинг често ритуитва обидните съобщения, които получава, като вчера се присмя на слуховете, че е гей, и публикува своя снимка с приятелката си.

Един фен каза, че най-вероятно става въпрос за завист, на което Стърлинг отговори: "Най-вероятно е това, приятелю".

Рахийм Стърлинг успя да се наложи като титуляр, след като му беше даден шанс. Той е доста популярен сред феновете на "Ливърпул", но се появиха слухове, че неговото его е твърде голямо и пред Брендън Роджърс стои задачата да се справи с това.Обиждат Рахийм Стърлинг, че е гей

В същото време Рафаел Бенитес сподели във връзка със Стърлинг: "Рахийм Стърлинг отбеляза своя първи гол във "Висшата лига", за да даде на "Ливърпул" дългоочакваната победа в лигата на "Анфийлд". Наистина се радвам за него и футболен клуб "Ливърпул". Искам да благодаря на Франк МакПарланд и неговите скаути, че го откриха и ми го представиха. Изказвам най-добрите си пожелания към Франк и поздравления на Рахийм."
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: