„Ню Ордър“ забавят излизането на компилацията „Lost Sirens“

от журналист.бг | сряда, 30 ноември 2011 | 02:08

image
Групата "Ню Ордър" отложи излизането на компилацията "Lost Sirens" за 19-ти март 2012 година. Компилацията ще съдържа неиздавани песни от записите на албума "Waiting for the Sirens’ Call" и трябваше да излезе през декември.
 
Това решение не е твърде изненадващо, като се има предвид, че групата все още не е обявила албума официално. Компилацията се появи за първи път в каталозите на онлайн търговците като японските версии на сайтовете "Amazon" и "HMV" през средата на ноември.
 
Кийбордистката на групата Джилиън Джилбърт все пак сподели детайли около "Lost Sirens" пред бразилска медия в интервю, чиято цел беше да промотира концерта на "Ню Ордър" в Сао Паоло този уикенд.
 
Джилбърт твърди, че има проблеми с бившия член на групата Питър Хук, както и все още неизяснени въпроси с авторските права. Тя добави, че са имали намерение албумът да бъде издаден около Коледа, но не се знае дали ще бъде забавен или не.
 
Джилиън Джилбърт сподели още: "Ще свирим на още няколко фестивала, ще ходим до Австралия. В момента не мислим за нови записи, радваме се на нещата както са в момента."
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: