Национал на Англия договаря личните си условия с „Ливърпул“

от журналист.бг | сряда, 04 май 2011 | 08:36

image
Според източници на "Отбор.bg" Ашли Йънг е договорил личните си условия с агенти, представляващи футболен клуб "Ливърпул".
 
Твърди се, че крилото на "Астън Вила" е приело същите условия, които са му били предложени от мърсисайдци през януарския трансферен прозорец.
 
По принцип играчите на могат да обсъждат личните си условия с други отбори, преди собствените им клубове да разрешат това – обикновено след като са се договорили за цената на футболиста. Въпреки това футболните клубове често използват външни агенти, за да договорят заплатата на бъдещите си покупки, защото няма особен смисъл да договарят трансферната цена за даден футболист, а после той да предяви нереалистични искания.
 
Източници, близки до "Анфийлд" твърдят, че "Ливърпул" и "Астън Вила" са започнали преговори за футболиста, но все още не са договорили цената на трансфера. Ако двата клуба се разберат за цената на Йънг, "Ливърпул" най-вероятно ще направят официална оферта за играча, след като приключи "Премиършип" на 22 май. Само в този случай "Астън Вила" ще позволят на Ашли Йънг официално да преговаря с "Ливърпул". При това положение единствено медицинските прегледи могат да попречат на Йънг да премине на "Анфийлд".
 
Засега "Манчестър Юнайтед" все още не са направили оферта за Ашли Йънг – официална или неофициална.
 
Въпреки интереса на "червените" към Ашли Йънг, "Ливърпул" все още наблюдават и Еден Азар. Засега не е ясно дали и двамата ще пристигнат на "Анфийлд".
 
Източници, близки до клуба, споделят, че е твърде възможно "Ливърпул" да направят оферта за Аарън Ленън, ако преговорите с "Вила" се провалят.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: