Набил Фекир все още може да се присъедини към „Ливърпул“, твърди неговият агент

от Валентин Апостолов | четвъртък, 21 юни 2018 | 11:56

Набил Фекир

Агентът, който представя Набил Фекир, сподели, че неговият клиент все още може да се присъедини към „Ливърпул“ след края на световното първенство.

Жан-Пиер Бернес беше попитан защо 24-годишният френски национал не осъществи трансфера си в посока „Анфийлд“ на стойност 53 милиона паунда, на което той отговори:

„Той не подписа, защото хм… все още нищо не е приключило! Това не е краят на историята.“

Английската преса обяви, че „Ливърпул“ са прекратили интереса си към звездата на „Лион“, но според достоверни източници, близки до „Анфийлд“, това не е така, и изявлението на агента показва, че все още Фекир може да облече екипа на мърсисайдци. Всичко зависи обаче от президента на „Лион“ Жан-Мишел Ола.

„Ливърпул“ все още обмислят своите опции като резултат от тази несигурност, но все още интересът на „червените“ към полузащитника на „Лион“ не е приключил на този етап.

В същото време самият играч коментира, че коляното му, за което „Ливърпул“ искат да направят финансова застраховка, е много добре.

Фекир, който се срещна с Жан-Мишел Ола преди няколко дена, каза: „Беше чудесно да видя Жан-Мишел Ола вчера в Истра, но ние не коментирахме моята ситуация в „Лион“.

„Моето коляно е супер. Работим много върху него, подсилваме го. Честно мога да заявя, че се чувствам както преди контузията.“

КоментариВашият коментар

Последвай ни: