„Мют“ и „A Certain Ratio“ започват партньорство

от журналист.бг | понеделник, 17 октомври 2016 | 11:31

„A Certain Ratio“ са ключов елемент от пост-пънк сцената на Манчестър от края на 70-те години и имат дълга дискография. Членовете на групата се сменяха през годините, като ядрото на „A Certain Ratio“ се състои от Джеръми Кер, Мартин Москроп и Донълд Джонсън.

Звукозаписната компания „Мют“ обяви партньорство с групата и ще се грижи за нейната дискография. Като част от сътрудничеството, „Мют“ ще преиздаде няколко албума на групата в следващите две години, започвайки от февруари 2017-а година.

Преиздадените албуми ще бъдат последвани от компилации, плочи и касети, които ще включват Б-страни, както и неиздавани и по-редки песни. „Мют“ ще издаде още и албуми с ремикси, както и албуми от концерти на групата, които ще бъдат в обложки, които са запазена марка на „A Certain Ratio“.

Във връзка с новото партньорство с „Мют“, „A Certain Ratio“ заявиха: „“A Certain Ratio“ и „Мют“ = добре заедно. Очакваме с нетърпение партньорството си с „Мют“ – лейбъл, чието ДНК, както и нашето, е свързано само с музиката.“

Основателят на „Мют“ Даниел Милър заяви: „“A Certain Ratio“ правят всичко, което не очаквам, защо да не искам да работя с музиканти като тях?“

Може да чуете четири песни от дискографията на групата тук:

КоментариВашият коментар

Последвай ни: