Мориси издава „Satellite of Love“ следващата седмица

от журналист.бг | събота, 30 ноември 2013 | 12:56

image

Мориси разкри тази седмица, че неговият кавър на живо на песента на Лу Рийд "Satellite of Love" ще излезе следващата седмица в дигитален формат, а в края на януари следващата година – и на плоча.

Песента ще бъде придружена от първата песен от албума "Your Arsenal" "You’re Going to Need Someone On Your Side", плюс песни, записани на живо през 2008 година, като кавърът на "Бъзкокс" "You Say You Don’t Love Me" и песента на "Дъ Смитс" "Vicar in a Tutu".

Бившият вокал на "Дъ Смитс" обяви също така, че ще изпълни три песни на 11-и декември по време на церемонията в Осло по случай връчването на Нобеловите награди за мир.

В същото време Мориси атакува в отворено писмо президента на САЩ Барак Обама във връзка с Деня на благодарността. Певецът написа в сайта "Тру ту ю":

"Денят на убийствата

Моля ви, не обръщайте внимание на извънредно глупавия пример, даден от президента Обама, който в името на Деня на благодарността подкрепя измъчването на 45 милиона пуйки, който са жестоко малтретирани, зашеметени в наелектрезирани камери и заклани. Но президентът Обама се смее. Ха-ха, много смешно!

Ингрид Нюкърк от "ПЕТА" посочи, че месото от пуйки е една от основните причини за смърт в страната, защото причинява инфаркт и инсулт заради наситените животински мазнини и холестерола. Но президентът Обама се смее.

Индустрията с животинско месо е виновна за 51% от парниковия ефект, причинен от хората, така че смущаващо тъпото "помилване на пуйка" в Белия дом е открита подкрепа на невероятно жестоката индустрия, която не се грижи за околната среда.

Но президентът Обама се смее."

Може да чуете кавъра на "Satellite of Love" тук:

Гледайте кавъра на "You Say You Don’t Love Me" тук:

 

 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: