Млада звезда иска да напусне „Ливърпул“, проблеми в „Академията“ на „Ливърпул“

от журналист.бг | неделя, 25 март 2012 | 11:52

image

Според слухове от британските медии, майката на Рахийм Стърлинг Надин иска нейният син да напусне "Ливърпул", за да се завърне в Лондон.

17-годишният футболист е разочарован от липсата на възможности да играе в първия тим на клуба. Стърлинг дойде на "Анфийлд" от "Куинс Парк Рейнджърс" през февруари 2010 година за сумата от 600 000 паунда, която може да нарасне до пет милиона паунда след определен брой изиграни срещи.

Твърди се, че футболистът иска да напусне "Анфийлд" заради неспазени обещания във връзка с мачове в първия тим на клуба, макар че тези слухове засега не са потвърдени.

Очевидно е, че съветниците на Стърлинг използват пресата, за да накарат мениджъра на "червените" Кени Далглиш да пуска по-често младото крило.

Рахийм Стърлинг направи своя дебют в "Ливърпул" вчера, при загубата на мърсисайдци от "Уигън" с 1:2 на "Анфийлд".

Един от достоверните източници на "Отбор.bg", близки до "Анфийлд", сподели: "Възможно е историята със Стърлинг да се повтори. По всичко изглежда, че има агент, който подлъгва младежите в "Академията" с обещания да им увеличи заплатата, да ги направи титуляри или да им осигури голям трансфер в друг клуб."

"Стърлинг беше лесна мишена, тъй като изпитва носталгия и е разочарован от липсата на мачове като титуляр."

"Следващите жертви ще бъдат най-вероятно Сусо или Тони Силва, който беше изпратен да играе под наем заради лошото си отношение към професионалните си задължения."

"Има големи проблеми с Джордан Ибе, който дойде от "Уикъм". Родителите на Ибе не са доволни от условията, които "Ливърпул" са предложили на семейството като място за живеене и училище за младия футболист. Те дори се оплакват от транспорта, който им се осигурява, за да пътуват от Лондон до Ливърпул. Той трябваше да дойде тук през февруари, но все още семейството му не одобрява местата за живеене, предложени им от клуба, въпреки бюджета, отпуснат от "Ливърпул"."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: