Мартин Петров: „Какви премии? Ние имаме нула точки!“

от журналист.бг | понеделник, 11 октомври 2010 | 09:20

image
Нападателят на "Болтън" и националния отбор Мартин Петров бе в добро настроение преди заминаването за Кардиф. На въпрос за какви премии ще играят срещу Уелс, 31-годишният врачанин отговори: "Какви премии? Ние имаме нула точки! Какво има да коментираме още. Нека да бием, стига с тези премии. Ако не можем да го направим по-добре да не се качваме в самолета. Защо да не можем да победим в петък? Защо подхождаме винаги с този негативизъм?".
 
"Да, тънкообидни сме", с раздразнение отговори Мартин на въпрос да коментира думите на президента на БФС Борислав Михайлов от вторник, че българските футболисти са тънкообидни и продължи: "Отново започваме да се заяждаме. Само такива въпроси задавате!"
 
Президентът на БФС Борислав Михайлов не намери време да представи Лотар Матеус пред отбора и обяснимо заяви, че не познава методите му на работа: "Досега не съм гледал тренировки на Матеус и нямам преки впечатления от работата му. Виждам, че момчетата са ентусиазирани и доволни. Вчера бях в Правец и разговарях с треньора. Той е доволен от атмосферата в тима, дисциплината и раздаването на футболистите. Единственото лошо е, че отново ни подгони малшанс. Пак двама основни играчи са контузени Живко Миланов и Веселин Минев. Контузиите обаче, така или иначе съпътстват футбола и трябва да играем с това, което имаме."
 
"Ние ще се опитаме да помогнем на Матеус с всичко, което можем. Надявам се той също така да помогне на нас и заедно да гоним общите ни цели", коментира Димитър Рангелов.
 
Източник: marica.bg 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: